Translate

Om oss

Jesper och Tore, vi är två barndomsvänner från Växjö som under 2010-2018 bloggat om sina liv på Bloggplatsen, och sedan 2019 på Blogger (Blogspot). Gemensamt har vi ett intresse för multimedia och särskilt att fotografera och filma. Vi har även bowlat ihop och gått i samma klass på högstadiet. Under åren har vi sedan valt två olika inriktningar i livet. Tore har studerat till fritidsledare och sedan arbetat med barn och ungdomar i Ronneby. Jesper har valt fortsatta studier inom humaniora på universitetsnivå.

Nyheter för kommande inlägg!


Hitta något du söker efter

onsdag 16 januari 2019

Äntligen klart!

Efter dagens presskonferens står det nu klart att Stefan nomineras som statsministerkandidat inför fredagens omröstning.

Hoppas att allt går som det ska och att vi nästa vecka har en regering som kan ta tag i de problem vi har i Sverige idag.

Problemen är många men vi har också för första gången på väldigt många år, en bred politisk inriktning där C L S och MP är med i en överenskommelse.

Det är otroligt skönt, tror att alla kan hålla med mig där, att vi faktiskt får klar en regering och slipper denna osäkerhet hit och dit hela tiden.


Ha en trevlig helg på er!

MVH/T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar