Translate

Om oss

Jesper och Tore, vi är två barndomsvänner från Växjö som under 2010-2018 bloggat om sina liv på Bloggplatsen, och sedan 2019 på Blogger (Blogspot). Gemensamt har vi ett intresse för multimedia och särskilt att fotografera och filma. Vi har även bowlat ihop och gått i samma klass på högstadiet. Under åren har vi sedan valt två olika inriktningar i livet. Tore har studerat till fritidsledare och sedan arbetat med barn och ungdomar i Ronneby. Jesper har valt fortsatta studier inom humaniora på universitetsnivå.

Nyheter för kommande inlägg!


Hitta något du söker efter

onsdag 19 februari 2020

Goda och hälsosamma simtag

Efter gårdagens färdigställande av föredraget om barndomens historia var det skönt att få simma några längder med Peter. Vi båda hade en hel del att tänka på. Jag för min del tog några extra tag för en väninnas barn som just nu har en del familjeproblem att brottas med. Det fantastiska är att simningen är så renande och positivt för både kropp och själ. Man kan verkligen göra sig av med all frustration och alla känslor och låta de ligga kvar i vattnet när man går upp ur bassängen. Fast det klart, det funkar ju att prata om saker och ting också, vilket vi också gjorde. Det är en fin liten tradition vi har att fika efteråt och titta på när de andra simmar. Det ger oss en möjlighet att leta efter ögongodis. I går var vi även ensamma i duschen och bastun vilket nästan kändes lite spökligt och öde, men det gick bra. Vi hade ju varandra!

Under dagen har jag både hunnit ta en promenad, fördjupa mig i mina studiekamraters texter och presentationer och läsa i nästa bok på schemat. Allt flyter på bra med andra ord.

/Jesper

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar