Translate

Om oss

Jesper och Tore, vi är två barndomsvänner från Växjö som under 2010-2018 bloggat om sina liv på Bloggplatsen, och sedan 2019 på Blogger (Blogspot). Gemensamt har vi ett intresse för multimedia och särskilt att fotografera och filma. Vi har även bowlat ihop och gått i samma klass på högstadiet. Under åren har vi sedan valt två olika inriktningar i livet. Tore har studerat till fritidsledare och sedan arbetat med barn och ungdomar i Ronneby. Jesper har valt fortsatta studier inom humaniora på universitetsnivå.

Nyheter för kommande inlägg!


Hitta något du söker efter

fredag 4 januari 2019

Efter jul och nyår!

Tjenare på er allesammans!!

Mitt första inlägg på det nya året och dessutom det nya året på vår nya blogg!!!!!!

Det kommer vara en tid framöver för alla läsare att komma in i att vi har en ny bloggadress då vi haft samma i över 8 år!!

Vi tror dock att vi alla kommer trivas här, annars hade vi inte bytt.

Så hur har ni haft det dessa första dagarna av det nya året? Själv har jag haft det bra. Börjat på jobbet igen efter ledigheten och nu är det väldigt få barn. Det har det varit hela veckan. Det kommer absolut att bli fler nästa vecka, då börjar  ju skolan igen.. på torsdag :)

Tänkte göra precis samma sak som J har gjort och lägga ut lite foton från jul och nyår, hoppas ni alla får en toppenhelg!




 

MVH/T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar