Translate

Om oss

Jesper och Tore, vi är två barndomsvänner från Växjö som under 2010-2018 bloggat om sina liv på Bloggplatsen, och sedan 2019 på Blogger (Blogspot). Gemensamt har vi ett intresse för multimedia och särskilt att fotografera och filma. Vi har även bowlat ihop och gått i samma klass på högstadiet. Under åren har vi sedan valt två olika inriktningar i livet. Tore har studerat till fritidsledare och sedan arbetat med barn och ungdomar i Ronneby. Jesper har valt fortsatta studier inom humaniora på universitetsnivå.

Nyheter för kommande inlägg!


Hitta något du söker efter

söndag 27 oktober 2019

Födelsedagsfirande i dagarna tre för kära mor

Återigen har dagarna gått i ett och det beror på att min mor fyllt år vilket inneburit fullt hus och städning och annat. Mormor med sambo har sovit över och i går var övriga släkten på besök under en middag. Det har varit riktigt upplyftande att få ta del av alla historier och äta den som vanligt utsökta maten.

Nu är man redo att sätta sig in i skolarbetet igen där det blivit dags att argumentera för att syssla med homo/queerhistoria som avslut på kursens första moment. Detta måste göras med största respekt och kärlek. Önska mig lycka till!

/Jesper

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar