Translate

Om oss

Jesper och Tore, vi är två barndomsvänner från Växjö som under 2010-2018 bloggat om sina liv på Bloggplatsen, och sedan 2019 på Blogger (Blogspot). Gemensamt har vi ett intresse för multimedia och särskilt att fotografera och filma. Vi har även bowlat ihop och gått i samma klass på högstadiet. Under åren har vi sedan valt två olika inriktningar i livet. Tore har studerat till fritidsledare och sedan arbetat med barn och ungdomar i Ronneby. Jesper har valt fortsatta studier inom humaniora på universitetsnivå.

Nyheter för kommande inlägg!


Hitta något du söker efter

måndag 7 oktober 2019

Time to work



Work work work! Efter en hel vecka med bara seminarier kändes det väldigt skönt att ha en ledig dag och kolla på serier och film. Nu börjar åter vardagen och vad kan då passa bättre än att kratta lite löv innan man sätter sig framför datorn för att leta källmaterial. Det är väl förmodligen det mest vanliga under hösten för mycket löv blir det, men oj vilka vackra färger!


Nu ser jag fram emot en ny vecka med mycket spännande och lärorik läsning, och så ska jag även umgås med några goda vänner, och till helgen blir det romantik. Så jag tror det kommer bli en grym vecka!

/Jesper

1 kommentar: