Translate

Om oss

Jesper och Tore, vi är två barndomsvänner från Växjö som under 2010-2018 bloggat om sina liv på Bloggplatsen, och sedan 2019 på Blogger (Blogspot). Gemensamt har vi ett intresse för multimedia och särskilt att fotografera och filma. Vi har även bowlat ihop och gått i samma klass på högstadiet. Under åren har vi sedan valt två olika inriktningar i livet. Tore har studerat till fritidsledare och sedan arbetat med barn och ungdomar i Ronneby. Jesper har valt fortsatta studier inom humaniora på universitetsnivå.

Nyheter för kommande inlägg!


Hitta något du söker efter

fredag 13 mars 2020

Med anledning av corona

Så många människor flyr nu i ren panik och räds över utvecklingen. De fruktar det allra värsta och vägrar släppa in mig i sina hem, ty de vet med sig att jag Corona hotar deras hälsa och att jag inte räds över att komma i kontakt med vem som helst. Jag struntar ju fullständigt i vem du är, utan vill bara ha lite sällskap och allmänt kul. Att hamstra livsmedel och annat så att hyllorna i affärerna gapar tomma finner jag ytterst skrattretande, denna oro tycks visa på bristande omdöme och skvallrar väl egentligen om ett slags enfaldighet vi inte sett på år och dar. Men det blir lätt så i krissituationer, även om jag har svårt att se att lilla jag skulle utgöra en sådan allvarlig kris. Vi ska ju alla dö förr eller senare i alla fall.

Ärligt talat har jag varit nära att skratta ihjäl mig där jag stått bredvid de som bunkrat i affärerna, för se snart kommer jag att ta er hur som helst! Tror ni på fullt allvar att något sådant skulle kunna stoppa mig? Om ni på allvar menar allvar är det fullt tillräckligt att börja sköta er hygien och undvik att socialisera sig er med varandra om ni börjar känna er det minsta förkylda. Låt mig komma till er och löp hela linan ut så ska det här snart vara över … Hysteri har aldrig varit klädsamt för er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar