Translate

Om oss

Jesper och Tore, vi är två barndomsvänner från Växjö som under 2010-2018 bloggat om sina liv på Bloggplatsen, och sedan 2019 på Blogger (Blogspot). Gemensamt har vi ett intresse för multimedia och särskilt att fotografera och filma. Vi har även bowlat ihop och gått i samma klass på högstadiet. Under åren har vi sedan valt två olika inriktningar i livet. Tore har studerat till fritidsledare och sedan arbetat med barn och ungdomar i Ronneby. Jesper har valt fortsatta studier inom humaniora på universitetsnivå.

Nyheter för kommande inlägg!


Hitta något du söker efter

tisdag 12 mars 2019

Melodifestivalen!

Tjenare!!!

Som ni vet så var det ju final i Melodifestivalen 2019 i lördags och precis som jag sagt sen jag hörde hans låt för första gången så vann John Lundvik en stooooor seger där han kammade hem ALLA juryns 12:or och dessutom högsta poängen hos svenska folket!

Vi kan ju inte få en bättre representant än honom och speciellt eftersom alla var överens över att det var just honom som vi ville skulle få åka till Israel.

Igår var det en intressant dag, vi hade studiedag och diskuterade mycket om värderingar och hur våra barn på jobbet lär sig detta och hur vi är mot varandra, inte bara barn mot barn utan också vuxna mot vuxna.

En rolig grej som ni kanske kommer att gilla är att vi är mycket nära till att äntligen kunna spela in filmer till er från "Green Screen"vilket gör att vi kan vara i andra bakgrunder och göra mer roliga och spännande filmer!


Hoppas ni får en fortsatt underbar tisdagskväll!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar